TC Pro Sport

Влез във форма, докато се забавляваш!

Бончева си върна първото място!

Тази сряда бе финалът на третия женски турнир от ITL Women Tour 2013/14 SEASON. До него след категорични победи над Искра Бочева и Ива Дарданова стигна Стефка Бончева. Другата финалистка Анелия Тенева извоюва своите победи в оспорвани мачове с Катерина Кирова и Веселина Клисурова. Стефка и Анелия отново се изправиха една срещу друга в двубой за първото място, както се случи на турнира "Sandanski OPEN 2013".  И този път Стефка излезе краен победител от срещата с  категоричното 9:2. И все пак имаше много вълнение в двубоя, в който и двете се бориха за всяка точка! По-добрата подготовка и увереността на Бончева бяха нейната  рецепта за успех.

 

                        

 

Турнирът ще се запомни с рекорден брой участнички за сезона, както и влизането на нови състезателки в сериите. Приятно впечатление с играта си остави варненката Катерина Кирова, която изпусна победата над Анелия Тенева в тайбрека.

Припомняме, че записването за предпоследния за сезона турнир е възможно до 14 февруари. Турнирът започва на 17 февруари, ще се играе в познатия формат в един сет до 9 гейма, което ви гарантира минимум един час на корта! Елате и открийте нови приятели, с които да споделите емоцията от играта на тенис!

 

   Честито на победителката! 
Благодарим на всички, които се включиха, пожелаваме им много успехи на корта! 





ГАЛЕРИЯ СНИМКИ
РЕЗУЛТАТИ