Статистика за мач

Дата:
Съб 14 дек 2013
Тип на мача:
1 Long SET to 9 games (tiebreak at 8:8)
9
Simeon Zahariev
Simeon Zahariev Победител
Свилен Свиленов
Свилен Свиленов Победител
1
Велислав Станкулов
Велислав Станкулов
Денис Гаврилов
Денис Гаврилов