Георги Иванов

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2021 година 2 4 33%
За всички времена 2 4 33%
Рейтинг: 1573
Най-висок ранк: 21
Шампионат: STL - Tour 2021
Всички ранкинги