Спортен Комплекс Дема

19 Години най-добро място за спорт и възстановяване!

СК "ДЕМА"

Скъпи приятели на тениса и СК "ДЕМА",


Информираме ви, че от 24.10 до края на следващата седмица ще се проведе силният международен турнир 2-ра категория за юноши и девойки до 16 години, който заради пандемията беше отложен от юли месец.

Турнирът е предвиден да се изиграе на откритите кортове, но в случай на лошо време, ще се играе и вътре в балона. Също така напомняме, че от понеделник 26.10 започва и зимният абонамент в балона. Изрично беше описано в общите условия за абонамента, че при нужда, ще се освободят часовете на абонатите и те ще имат възможност да отиграят пропуснатите часове през следващите седмици и до края на сезона.

За предстоящите почивни дни бихте могли да запазите корт в балона като се възползвате от по-ниските цени като при кортовете на открито. От понделник 26.10 влизат в сила и единичните цени за зимен корт, които са по-високи. Бихте могли да направите резервации чрез обаждане на касата на комплекса на телефоните: 029768521, 029768522, 0887945240 , както и онлайн безплатно чрез системата на тенис букинг - www.tennisbooking.bg

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ОТ ПОНЕДЕЛНИК 26.10, ГРАФИКЪТ, КОЙТО ВИЖДАТЕ В СИСТЕМАТА НА ТЕНИС БУКИНГ ЩЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА КОРТОВЕТЕ В БАЛОНА.
СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧИ ТУРНИРЪТ И АКО ВРЕМЕТО ПОЗВОЛЯВА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПОДДЪРЖАМЕ И 4-ТЕ ОТКРИТИ КОРТА КАТО ЩЕ ВАЖАТ ЦЕНИТЕ ЗА ПРОЛЕТНО-ЛЕТНИЯТ СЕЗОН. ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ НА ОТКРИТИ КОРТОВЕ, ЩЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ОБАДИТЕ ДИРЕКТНО НА КАСАТА И ЩЕ ВИ ЗАПИШАТ ЖЕЛАНИЯТ ОТ ВАС ДЕН И ЧАС!
ЩЕ ВИ ОЧАКВАМЕ,

С УВАЖЕНИЕ,
ЕКИПЪТ НА СК ДЕМА