Турнир: O.K. Sport OPEN 2021 Draw 64 - М.08.2021

 • Период: Съб 28 авг 2021 - Нед 26 сеп 2021
 • Записване до: Чет 26 авг 2021, 22:00
 • Шампионат: STL - Tour 2021
 • Данни за турнира:
 • Схема на турнира:директна Елиминация
 • Вид мач (Директни елиминации):2 SETS to 6 games + tiebreak to 10 points (instead of a 3rd set)
 • Клуб: Национален Тенис Център - ОББ - София
 • Период: Съб 28 авг 2021 - Нед 26 сеп 2021
 • Записване до: Чет 26 авг 2021, 22:00
 • Шампионат: STL - Tour 2021
 • Критерии за участие:
 • Пол: Мъж
 • Вид мач:Единично
 • Записани участници: 29

Повече за турнира

Безплатен турнир от STL Tour - Single Draw CategoryА!

ВАЖНО УСЛОВИЕ - След изтегляне на жребия, организарорите ще направят връзка между участниците във всеки мач за да определят удобното им място и време за игра. В случай, че играчите няма да ползват безплатните общински кортове, а кортове срещу заплащане то те ще заплатят и разходите по наемането им като си ги поделят! За всеки мач до 1/4 финал включително играчите осигуряват и топките за игра като се разбират помежду си какви и колко да са! Право на участие в турнира имат ВСИЧКИ – Mъже, Жени, Момчета и Момичета в обща схема. ТУРНИРА Е БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ!

Организатори:  ТенисБукинг и O.K. Sport – Club                                             

Дати и Място:  Турнирът започва след  28.08.2021г. на безплатните кортовете със свободен достъп в София, БНТЦ или където е удобно на участниците. 

Схема:   Single Draw 64 или 32 според броя на записаните играчки.

Видове игри:     Сингъл схема на елиминация, мачовете ще се играят в 2 тай-брек сета до 6 гейма и шампионски тай-брек до 10т. Поставените играчи ще са 16, или 32 (при Draw 64, или 128) и ще се определят според резултатите на участниците в предишните издания на турнира, STL Tour, по преценка на организаторите и според съществуващите ранглистите в България. 

Регламент:     Мачовете ще се провеждат по регламента на STL и O.K. Sport - Club и без съдия! В случай, че някой играч иска да присъства съдия на негов мач той е длъжен да го осигури и да му заплати съответния хонорар. Съдия може да бъде и всеки стига да е приет от двамата играчи и те предварително да са го приели за такъв и да се съгласили! До 1/4  финал  срещите ще се играят според свободното време на участниците и навсякъде където им е удобно като единствено е нужно двамата играчи да се свържат лично или чрез координатора на турнира за да определят дата, час и място за мача където ще го проведат. До 1/4 финалите участниците ако не ползват безплатните кортове ще си заплащат разходите по наемането на корта където са се разбрали да играят! Право на участие в турнира от Single Draw Category А, имат ВСИЧКИ Мъже, Жени, Момчета и Момичета, ТУРНИРА Е БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ!                                     

Записване и Жребий:  Записването за участие става единствено чрез попълване на заявка в системата на www.tennisbooking.bg ! Срокът за записване е до 22.00ч. на 26.08.2021г.! За допълнителна информация следете наредбите на електронната страница на лигата или се обръщайте към координатора! Теглене на жребия се извършва на датата след края на записването, като веднага след това ще бъде публикувана СХЕМАТА и проекто програма на мачовете.

Главен съдия:                    Димитър ЛОЗАНОВ – тел. 0887 942 034

Директор на турнира:      Светлин Капитанов   

Кординатор:                     Ники Илиев  - тел. 0888 509 088  - О.К. Sport                                   

Такса участие:   таксата е 0 лв. Разходите до 1/4  финалите включително се заплащат от всеки от   участниците, като се споДЕЛЯТ отиграчите във всеки мач!  

Награди:   ШАМПИОНА ще получи купа (и ваучер от Wilson за покупки в магазините на SportBox при участие на повече от 64 участника), финалиста ще получи плакет, а ½ финалистите медали!      

ЗАБЕЛЕЖКА: 

Участници свързани коствено c организацията на турнира,  НЯМАТ право да получават награди!               

Организаторите си запазват правото на промени в случай на необходимост.