Турнир: DOUBLES - 4 FUN

  • Период: Нед 03 апр 2016 - Нед 03 апр 2016
  • Записване до: Нед 03 апр 2016, 11:00
  • Шампионат: DOUBLES - Tour 2016
Назад

Статистика за мач

Дата:
Пет 01 апр 2016
Тип на мача:
1 SET to 6 games (tiebreak at 6:6)
Шампионат:
DOUBLES - Tour 2016
6
Кирил Валеов
Кирил Валеов Победител
Светлин Капитанов
Светлин Капитанов Победител
1
Harry
Harry
Raddy Radkov
Raddy Radkov