Новини

V Interactive Tennis 2013 by Babolat - final: Жеков vs Василев!

 Лятото е в разгара си, въпреки, че може да е и по-топло! Работната седмица за някои свършва, а ето, че и V-ти тенис турнир на Интерактивна тенис лига е в своя край. Неделя 21:00ч е идеалното време за нещо разхладително в ръка и да се отпуснете в приятната компанията на Найден Жеков и Никола Василев – финалистите от турнира. И двамата се намират в страхотна форма, което обещава вълнуващ финал! В предишният кръг Жеков отстрани безапелационно Тихомир Желев с 9:4. В другият полуфинал след 9:3 над Павел Григоров, Василев си заслужи и втори финал за сезон 2013. И двете срещи бяха излъчени в преки предавания, което позволи на вас, любителите на аматьорския тенис, да осетите атмосферата на турнира :)

 

 

Очакваме ви, неделя 21:00ч, на кортовете на ТК „Про Спорт”, а за останалите мястото е INTERACTIVE TV.

Link 1 (активен след 21:00ч на 28.07)

Link 1 (активен след 21:00ч на 28.07)Напомняме ви, че до 2 август е срокът, в който може да се запишете за следващият VI-ти отворен турнир.
Влезте във форма докато се забавлявате, намерете нови емоции, а защо не и приятни познанства. Мачовете се играят вечер, след 21:00ч, далече от жегата, и в удобно за вас време. 

Включете се и Вие!