Новини

Тенис комплекс "15:40" домакин на Wilson CHALLENGER!

 Click&play съвместно с Wilson имат удоволствието да ви съобщят, че на 18 януари ще се проведе съботно неделен любителски тенис турнир "WILSON CHALLENGER" - сингъл.

Турнирът ще се проведе на кортовете на ТК"15:40", като формата на срещите е директна елиминация в сет до 6 гейма. Всеки желаещ да се включи в надпреварата може да го направи ТУК до 20:00ч на 16 януари. На 17 януари програмата на мачовете с началните им часове, ще бъде качена на clickandplay.bg, с нея ще ви спестим досадното чакане на корта. В зависимост от броя на участниците турнира ще продължи и на 19 неделя. Всеки участник в турнира, ще получи ексклузивен календар на Wilson със звездата на българският тенис - Григор Димитров. Победителят в турнира ще си тръгне освен с купа и с тенис ракета Wilson Federer Pro, а вторият ще получи Термобег Wilson Pro 6. И това не е всичко! Ще се изиграе  мач за трето място, в който победителят освен медал ще получи и раница Wilson TOUR LG.

 

Програмата на мачовете ще бъде изпратена до всички участници на 17 януари. Таксата е еднократна и е в размер на 30лв., като се заплаща на място в администрацията на клуба домакин.

Очакваме ви! 

 

НАРЕДБА

Записване за участие