Георги Иванов

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2024 година 0 0 0%
За всички времена 2 4 33%
Рейтинг: 1573
Най-висок ранк: 23
Шампионат: STL - Tour 2021
Всички ранкинги